Heerlijke barbecue voor onze vrijwilligers

Deze zonovergoten zomer van 2018 nodigt iedereen uit om heerlijk buiten te leven, te luieren maar vooral te genieten van een lekkere barbeque.
Onze coördinator Lisette dacht er ook zo over en wilde voor alle vrijwilligers (harde werkers voor ons Hospice) zo’n fantastische avond organiseren.
Een lokatie werd snel gevonden en de uitnodigingen werden snel verzonden.
In de prachtige poldertuin bij onze vrijwilliger Renée en haar partner Joop kwamen zo’n 40 vrijwilligers bijeen.
De barbecue stond klaar en Lisette, ” gewapend” met alle attributen, stond haar ” mannetje” om haar gasten van een smaakvol stukje vlees te voorzien.
Enkele vrijwilligers hadden salades gemaakt die de barbecue compleet maakten.

Dat iedereen heeft genoten blijkt wel uit de vele foto’s die gemaakt zijn.
Het is een waardering voor de inzet van al onze vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor onze bewoners.
De onderlinge saamhorigheid om met elkaar iets voor de medemens te beteken is in ons Hospice Thuis van Leeghwater sterk en groot. Het is mede dankzij hen een warm Thuis van Leeghwater.

Wilt u meer weten over het vrijwilligerswerk binnen ons Hospice neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze coördinator Lisette.

Uw hulp en samenwerking wordt zeker gewaardeerd.

hospice-bbq-aug-187
hospice-bbq-aug-185