Geschenken voor ons Hospice

December is de tijd van het jaar dat we elkaar iets mogen geven, maar ook dat we mooie en lieve attenties mogen ontvangen.

Zo reed de Sint ons Hospice niet zomaar voorbij en liet voor alle vrijwilligers een pakje achter waarin een kaartje met de tekst;” Wij zijn zuinig op onze helpende handjes”. In het pakje toepasselijk een gastendoekje, nagelvijl, zeepje en handcreme. Dank je wel lieve Sint en Piet!
Ook ontvingen we een doos vol gezonde vitamientjes, die de Sint via de Fa. Knook had laten bezorgen.

In de 2e week van december kregen we een kerstpakket met wel 650 mondkapjes, geweldig!
Zo kunnen wij in Coronatijd veilige zorg bieden aan onze bewoners!

Deze donatie wordt mogelijk gemaakt door ACT commodities Group.
Logistiek dienstverlener Fox Group zorgt ervoor dat de mondkapjes bij de VPTZ-organisaties worden bezorgd.

Maar ook de Vrienden voor Purmerend lieten zich niet onbetuigd en schonken ons een pakket vol overheerlijke kerstchocolade. Dat wordt smullen. Dank voor dit mooie gebaar!

Geschenken voor ons Hospice
hospice-december-20201