Bijzondere momenten in ons hospice

Zo af en toe gebeuren er kleine “wondertjes” in ons Hospice Thuis van Leeghwater.
Onze vrijwilligers en coördinatrice doen al het mogelijke om grote en kleine wensen van onze bewoners liefdevol te vervullen.

In het voorjaar van 2017 kwam de wens om nog eenmaal een paard te mogen ruiken, voelen en ontmoeten. Een medewerkster van Stal Worp uit Beemster kwam al de volgende dag met een prachtige bruine merrie. onze kamers zijn voorzien van terrasdeuren die uitkomen op onze tuinen.

In weer een ander speciaal moment voltrok zich een prachtig mooi huwelijksceremonie,
waardoor de zieke vader van de bruidegom dit gebeuren nog kon meemaken.

Er werd een fraai bruidsboeket gemaakt door onze bloemiste José en na afloop werd er genoten van een smaakvol buffet.