Loop mee met Dam tot Damloop voor ons Hospice

Geef energie en loop met ons mee!

Dam tot Dam wandeltocht,

Op 22 september lopen vrijwilligers van ons Hospice mee in de Dam tot Dam wandeltocht op het traject van 20 km. We geven onze energie aan een mooie sponsorloop om bij te dragen aan de duurzame zonnepanelen die op het dak van het Hospice geplaatst gaan worden.

U kunt onze sponsoractie ook financieel ondersteunen. Wij zijn u zeer dankbaar hiervoor.

Het belooft een gezellige tocht te worden, langs een prachtige route die varieert van de Amsterdamse Jordaan tot uitzicht op de weilanden. En ze zullen weten dat we er zijn, want iedereen die mee loopt draagt een T-shirt met het logo van ons Hospice. Natuurlijk wacht er na onze gezamenlijke inspanning aan het eind van de route voor alle deelnemers een mooie medaille!

Ga je met ons het avontuur aan? En weet je nog meer mensen hiervoor enthousiast te maken? Iedereen is welkom!

Om je aan te melden hoef je alleen een mail te sturen naar Corrie Jaarsma-Bronger.

Corriejaarsma-bronger@ziggo.nl

Vermeld in je mail:
Naam : Adres (met postcode) : Geboortedatum : Telefoonnummer :
Aantal keer (of niet) dat je de Dam tot Dam loopt : Telefoonnummer van een thuisblijver
Je maat (S, M, X, XL), voor het T-shirt.

Na je aanmelding krijg je van ons verdere informatie.

We hopen dat je erbij bent, en vergeet vooral niet je buurvrouw, vriendin, collega, partner, kinderen, of wie je ook wil, in ons team te krijgen!

Hartelijke groet,

De Vrienden