Sponsor onze deelnemers aan de Dam tot Dam wandeltocht

Op zaterdag 22 september 2018 doen ruim twintig vrijwilligers en vrienden van ons Hospice Thuis van Leeghwater mee aan de Dam tot Dam wandeltocht van 20 km.

Met deze sportieve actie geven zij hun energie aan het project voor een duurzaam en energiezuinig Hospice Thuis van Leeghwater. De opbrengst van deze prachtige sponsorloop is geheel bestemd voor het Hospice.

Ook u kunt meedoen door onze sportievelingen financieel te ondersteunen met een gift via onze actiepagina op geef.nl

Wilt u direct doneren klik dan op de button hier bovenaan. Daarmee komt u direct op de betalingspagina.

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage om ons Hospice Thuis van Leeghwater energiezuinig en daarmee een duurzame toekomst te geven.