Sponsor onze deelnemers aan de Dam tot Dam wandeltocht

Op zaterdag 22 september 2018 doen 27 sportieve vrijwilligers en vrienden van ons Hospice Thuis van Leeghwater mee aan de Dam tot Dam wandeltocht van 20 km.

Klik hier voor een impressie van de Dam tot Dam wandeltocht van 2017

Met deze sportieve actie zetten zij zich in voor ons Hospice Thuis van Leeghwater. De opbrengst van deze prachtige sponsorloop is geheel bestemd voor het Hospice.
Na de succesvolle en geslaagde sponsoractie om het Hospice van zonnepanelen te voorzien is nu de sponsoractie gericht om nieuwe bedden voor onze bewoners te realiseren. Zie hiervoor onze  Hospice-extra-nieuws-september-2018

Ook u kunt meedoen door onze sportievelingen financieel te ondersteunen met een gift via onze actiepagina op geef.nl

Wilt u direct doneren klik dan op de button hier bovenaan. Daarmee komt u direct op de betalingspagina.

Wij zijn u zeer dankbaar voor uw bijdrage aan ons Hospice Thuis van Leeghwater.