Sponsoren gastvrij onthaald

Sponsoren worden gastvrij onthaald.

Het bestuur van de “Vrienden van” is dankbaar en blij met alle giften en donaties van onze Vrienden en Sponsoren. Zij maken het verschil en daarom heeft het bestuur gemeend om als wederdienst onze sponsoren uit te nodigen voor een gastvrije rondleiding binnen ons Hospice.

De stap om deze uitnodiging te aanvaarden lijkt soms groot, maar wint het als zij binnen treden in de warme huiselijkheid en rustige sferen van ons Hospice.

Wij kunnen onze sponsoren tonen waarvoor hun bijdrage zo welkom is en anderzijds ervaren zij het gewone dagelijkse leven en werken binnen ons Hospice.
Wilt u als sponsor ook genodigd worden voor een nadere kennismaking met ons Hospice, neem gerust contact op met onze coördinator.

Wilt u ons werk sponsoren, een donatie doen of lid worden van de ” Vrienden van”  De Stichting Vrienden van het Hospice Thuis van Leeghwater heeft inmiddels een breed netwerk van bedrijven en particulieren die graag het Hospice financieel willen ondersteunen.

Bezoek voor meer informatie de hierboven vermelde pagina op onze website.
Zomaar doneren kan natuurlijk ook. Dankbaar zien wij uw gift tegemoet op;

IBAN: NL 26 RABO 0160 8254 90
van Stichting Vrienden Hospice Thuis van Leeghwater.

Dat de reguliere subsidies en eigen bijdragen niet de kosten dekken van alle voorzieningen en activiteiten binnen ons Hospice,  zult u wel begrijpen. Daarom zijn wij blij met alle schenkingen en donaties van bedrijven en particulieren.

Hospice-Beemster-Thuis-van-Leeghwater
fullsizerender