Support onze deelnemers Dam tot Dam wandeltocht

De 27 deelnemers van ons Hospice Thuis van Leeghwater, die aan de Dam tot Dam wandeltocht dop 22 september a.s. van start gaan, zijn al enkele maanden en weken volop in training.

Sommige lopen dagelijks hun afstanden en anderen hebben deelgenomen aan vele mooie georganiseerde wandeltochten.
Ze voelen zich fit en sterk om deze wandeltocht van 20 km. aan te gaan.

Deze geweldige prestatie vraagt sowieso om support van toeschouwers langs het parcours. Dus kom met velen om onze wandelaars aan te moedigen.

Zij lopen voor het goede doel, ons Hospice Thuis van Leeghwater.
Op Geef.nl kunt ook u een bijdrage leveren om onze wandelaars te sponsoren.
Met uw steun en bijdrage hopen wij voor onze bewoners nieuwe bedden te kunnen realiseren. In totaal vier!
Op onze actiepagina vindt u ook de namen van onze deelnemers. Bij sponsoring kunt u aangeven wie u persoonlijk een hart onder de riem wilt steken.

De start is vanaf de Dam met bezienswaardigheden als het Paleis op de Dam, de Nieuwe Kerk en het Nationaal Monument. Na passage door de karakteristieke Amsterdamse volkswijk de Jordaan en langs de Amsterdamse grachten, steek ze het IJ over met het Buiksloterwegveer. Deze pont vaart volgens de reguliere dienstregeling. De organisatie vraagt hiervoor begrip. Via het Florapark komen de routes van de 20, 27 en 42 km samen bij de Buiksloterbrug. Op deze plek met haar authentieke houten Zaanse huizen, komen zij terecht op het parcours van de Dam tot Damloop, wat ze grotendeels blijven volgen tot en met de sfeervolle Dam in Zaandam. Er wordt alleen even van dat parcours afgeweken om langs de haven van Zaandam aan de Zaan te wandelen. De finish is in het Dam tot Dam Park in Zaandam, waar alle deelnemers met muziek wordt verwelkomd.

Support onze deelnemers Dam tot Dam wandeltocht
hospice-dam-tot-dam-185