Complementaire zorg

Complementaire zorg

Hospice Thuis van Leeghwater biedt een breed scala aan activiteiten en diensten om het verblijf voor onze bewoners zo comfortabel mogelijk te maken. Wij beschikken over een aparte, luxe badkamer met een speciaal jacuzzibad voor minder mobiele mensen. Tevens kunnen bewoners zich laten masseren door een gediplomeerde masseuse.

Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van een pedicure, manicure, kapper en schoonheidsspecialiste. De kosten van deze behandelingen zijn voor eigen rekening.

Voor een wandeling met onze bewoners kunnen u en onze vrijwilligers gebruik maken van een leenrolstoel en –rollator, deze zijn aanwezig in ons Hospice.
In onze huiskamer kunt u gebruik maken van verschillende gezelschapspelletjes (speelkaarten, legpuzzels, dambord etc.) voor ontspanning en tijdverdrijf.

Daarnaast werken we samen met “Stichting Vaarwens” en “Stichting Ambulancewens”. Beide stichtingen maken het belangeloos mogelijk om de laatste wensen van immobiele, terminaal zieke mensen in vervulling te laten gaan.

13903223_1852943874939751_3565493012468770156_n
Neem contact met ons op

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search