Eten en drinken

Eten en drinken

De kookgroep van het Hospice verzorgt de maaltijden. Onze bewoners hebben vaak een verminderde eetlust en/of een andere beleving van smaak. Wij streven ernaar om onze bewoners weer zoveel mogelijk van maaltijden te laten genieten. Juist in deze laatste fase van het leven is goede en smaakvolle voeding erg belangrijk.

De kookgroep heeft verschillende smaakvolle menu’s samengesteld. Er wordt zoveel mogelijk gekookt met regionale en biologische producten. Het menu wisselt per seizoen. Er wordt gebruik gemaakt van zelf klaargemaakte (ingevroren) maaltijden.

Hebt u wensen of trek in iets dat niet op het menu staat, vraag het ons, we doen al het mogelijke om speciale wensen in te vullen.

Zo worden er regelmatig overheerlijke Hollandse pannenkoeken gebakken en serveren we heerlijke waterijsjes. Maar ook voor een gefrituurde snack of een zoute haring kan worden gezorgd.

Tevens bestaat de mogelijkheid om gezellig en heerlijk buiten de deur te lunchen of te dineren. In de Beemster zijn diverse restaurants en eetcafe’s in de buurt van het Hospice aanwezig. Maaltijden kunnen ook bij ons bezorgd worden. Maar voor onze vrijwilligers is het een kleine moeite om een bewoner er naartoe te brengen en weer ophalen.

Elke bewonerskamer is voorzien van een koelkast waarin door bezoekers, of zelf, meegebrachte etenswaren en dranken bewaard kunnen worden. Het gebruik van alcohol op de kamer is toegestaan.

Voor bezoekers is er altijd gratis koffie en thee aanwezig.

Tegen betaling van een geringe vergoeding kunnen bezoekers ook mee-eten.

hollandse-nieuwe2-2
13241139_1821912634709542_8491395404220544200_n
jan_9496-1
Neem contact met ons op

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search