Doe mee aan de RABO CLUBKAS CAMPAGNE en steun ons Hospice

Rabobank Waterland en Omstreken stelt dit jaar maar liefst € 100.000,- beschikbaar voor verenigingen en stichtingen uit de regio Waterland.
Ook ons Hospice Thuis van Leeghwater is uitverkoren om mee te doen aan de RABO CLUBKAS CAMPAGNE 2019.

Met deze campagne hopen wij een bijdrage te ontvangen voor een interne verbouwing van de badkamer naar een praktische en goed functionerende linnenkamer.
Om ons doel te halen vragen wij u om mee te doen aan de Rabo Clubkas Campagne door uw stem uit te brengen aan ons Hospice.

Meedoen kan simpel door u, voor deze campagne, aan te melden als lid van de Rabobank Waterland en Omstreken.

Doe dit voor 1 april 2019!!
Als lid krijgt u vervolgens een stempas met meer informatie over deze campagne, waarmee u in de stemperiode van 23 april t/m 14 mei 2019 uw stem mag uitbrengen.

Elk lid mag vijf stemmen, maximaal twee stemmen per club, uitbrengen.

Klanten van de Rabobank Waterland en Omstreken dienen ook lid te zijn van de Rabobank ( dit is niet automatisch geregeld).

RB_logo_cmyk
RCC 2016 logo op ovaal