Paard Vedet brengt bezoek aan Hospice

Onze coördinatoren Yvonne en Joke brachten onlangs een wens in vervulling van een bewoonster van ons Hospice Thuis van Leeghwater.
Deze zieke mevrouw, die altijd paard had gereden, wilde nog heel graag een keer van dichtbij een paard ruiken, zien en aaien.
Mariska Worp van “Stal Nooitgedacht” uit de Beemster werd benaderd. Ze was direct enthousiast en bereid om aan deze bijzondere wens bij te dragen.
En zo gebeurde het dat Mariska met Vedet bij het Hospice aankwam en achterom door de openslaande tuindeuren heel dicht bij de mevrouw kon zijn.
Deze mooie en emotionele ontmoeting was heel bijzonder. Vedet, het paard, liet alles rustig en voorzichtig gebeuren en gaf mevrouw bij het afscheid een soort van knuffel. Heel ontroerend.
Het werd voor iedereen die in ons Hospice aanwezig was een onvergetelijke prachtige middag.
En de mevrouw en haar familie waren ontzettend blij en dankbaar met dit lieve gebaar van onze coördinatoren.
De foto’s zijn met toestemming gepubliceerd.

hospice-paard-dec-191
hospice-paard-dec-193