Wandelaars lopen een geweldig bedrag bijeen voor nieuwe bedden

De Dam tot Damwandeltocht 2018 heeft door de geweldige prestatie en grootse inzet van onze 26 vrijwillige wandelaars een meesterlijk mooi resultaat opgeleverd.

Dankzij de inzet en enthousiasme van deze fantastische groep hebben zij het geweldige bedrag van €4431, – bijeen gelopen. Maar liefst 131 donaties zijn er via Geef.nl bij ons binnengekomen.

Het doel om vier nieuwe bedden voor onze bewoners aan te kunnen schaffen komt nu, mede door het mooie bedrag geschonken door Beemster Fort Reseort, heel dichtbij.

De wandelaars hebben het getroffen met het weer.
“Gewapend” met een gevulde en goed herkenbare rugzak volgden zij het parcours waar onderweg van alles stond te gebeuren.

Van kinderen die heerlijke limonade schonken tot aan straatmuzikanten en vrolijke orkestjes die de deelnemers steeds weer nieuwe energie gaven.

Wij zijn reuze TROTS op jullie wandelaars en organisatie van dit fantastische sportieve evenement voor ons HOSPICE!!!

hospice-18-dtd19
hospice-18-dtd8