Wij doen mee aan RABO ClubSupport 2020. Stem op ons!!

RABO ClubSupport 2020

Stemt u ook op ons in de Rabo App of op rabobank.nl/clubsupport

De RABOBANK Waterland en Omstreken heeft ons, Stichting Hospice Thuis van Leeghwater, dit jaar weer uitgenodigd om mee te doen aan de actie RABO ClubSupport 2020.

Met deze actie biedt de RABOBANK aan clubs en instellingen in de regio Waterland, de mogelijkheid om een financiële ondersteuning te ontvangen om zo een doel te verwezenlijken.

Ons doel in deze campagne is om een bijdrage voor een til lift te ontvangen, ook wel een Sara genoemd, die ondersteuning biedt bij het tillen in- en uit bed of stoel.

Dit zou voor onze verpleegkundigen en vrijwilligers een enorme verlichting geven in de dagelijkse verzorging van onze bewoners.

Om ons doel te halen vragen wij u mee te doen aan deze fantastische RABO ClubSupport 2020 actie door, als lid van de RABOBANK Waterland en Omstreken, uw stem uit te brengen aan Stichting Hospice Thuis van Leeghwater.

Leden vanaf 12 jaar mogen stemmen.

Elk lid mag 5 stemmen uitbrengen op de deelnemende verenigingen en stichtingen, waarvan maximaal 2 op dezelfde vereniging /stichting mag worden uitgebracht.

De stemperiode loopt van 5 oktober – 25 oktober 2020

Mogen wij op uw stem rekenen? Alvast bedankt!

rabo-poster-a-4
RB_logo_cmyk