Arnold Koen bezoekt Hospice met fraaie cheque

Het Hospice Thuis van Leeghwater nodigt regelmatig haar sponsoren uit voor een nadere kennismaking met het vrijwilligerswerk binnen ons Hospice.
Deze keer viel de beurt aan Arnold en Marjan van Tuincentrum Koen bij de Os.

Bij hun bezoek aan het Hospice brachten zij een geweldige cheque mee t.w.v.  €750, -.

Dit fantastische bedrag is de opbrengst van de kerstbomenbon – actie die, in december 2018, door de firma Koen voor de tweede maal met groot succes werd gehouden.

Bij inlevering van de bon en de aankoop van een prima kwaliteit kerstboom schonken Arnold en Marjan € 2,- aan het Hospice.
Tijdens hun bezoek werden zij, onder het genot van koffie met wat lekkers, geïnformeerd over het dagelijkse leven in het Hospice.

Voor onze sponsoren betekent een bezoek een ervaring die zij niet snel zullen vergeten. Want binnen de muren van ons Hospice bieden wij een warm en liefdevolle omgeving aan onze bewoners in hun laatste levensfase.
En zien sponsoren dat hun donaties met zorg goed besteed worden voor het welzijn van onze bewoners.

Voor Arnold en Marjan breken weer drukke tijden aan.
Met het komende voorjaar in zicht, kweken zij weer prachtige kleurrijke bloemen en planten die hun klanten weer zullen bekoren.