Dank dank dank voor mooie schenkingen

Wij, Stichting Vrienden van Hospice Thuis van Leeghwater, zijn dankbaar voor alle schenkingen die aan ons Hospice worden toebedeeld.

Regelmatig ontvangen wij mooie donaties van bedrijven maar ook van families en nabestaanden van onze bewoners.
Zij schenken ons, met een warm hart en uit dankbaarheid, voor de goede laatste zorgen aan hun dierbaren.

En met die financiële ondersteuning kunnen wij het leven en zorg aan onze bewoners, dat door onze vrijwilligers met veel liefde wordt gedaan, een invulling geven.

Onlangs ontvingen wij een mooie gift van Espé Motorenrevisie en Dieselservice en van Cépé Telecom Volendam, namens de familie Pols uit Middenbeemster.

Nogmaals onze dank aan alle gulle gevers!

Wilt u aan ons Hospice Thuis van Leeghwater ook uw bijdragen leveren.
Kijk dan hier voor meer informatie!