De NAM zet ons Hospice in het zonnetje

De NAM, Nederlandse Aardolie Maatschappij, heeft met de campagne ” Steek energie in de buurt”, ons Hospice blij verrast met een fantastische cheque ter waarde  van maar liefst € 3500,-.
Dit betekent veel voor ons project om het Hospice Thuis van Leeghwater voor nu, en zeker in de toekomst, duurzaam in energieverbruik te maken door het plaatsen van 36 zonnepanelen.
Daarmee creëren de we kans om in de toekomst een groter bestaansrecht te krijgen.

De NAM is al sinds de jaren zestig ‘ thuis’ in de gemeenten Beemster en Zeevang. Nu winnen zij enkele nog gas in West- en Noordbeemster, dagelijks zo’n 1 miljoen m3 gas.
De geste van de NAM om met deze campagne energie terug te geven aan de buurten en instelling in en rondom Beemster wordt alom zeer gewaardeerd. Dat blijkt ook uit de vele diverse aanmeldingen.

Bij de bekendmaking van de zeven winnaars op 11 juli jl. werd een blanco cheque uitgedeeld. En nu een maand later ontving penningmeester Frits Janssen van ” Vrienden van het Hospice Thuis van Leeghwater” het geweldige bericht met het fantastische mooie bedrag.
De Nam heeft ons hiermee figuurlijk in het zonnetje gezet. waarvoor wij hen zeer erkentelijk zijn. Dank!!!

hospice-nam-cheque-zon-11
SAMSUNG CSC