Fantastische opbrengst Hospice Golf evenement

Prachtig golfevenement met een meer dan fantastisch bedrag voor ons Hospice

Ruim vijftig geoefende enthousiaste golfers gingen op woensdag 16 mei jl. speciaal voor het jaarlijkse Hospice-golfevenement de baan op voor een sportief en goed verzorgde golfdag.

Vele bedrijven, instellingen en particulieren van binnen en buiten de Beemster sponsoren deze speciale golfdag, die dit jaar voor de zesde keer werd gehouden en waarvan de opbrengst in zijn geheel bestemd is voor het Hospice.

Tijdens het golfen werden de deelnemers door perfecte organisatie heerlijk verrast en verwend Wat begon met koffie en gebak eindigde in allerlei versnaperingen waaronder de blokjes Beemster kaas en de haring.

Natuurlijk werd er gespeeld om de fraaie wisselbokaal en keek een ieder uit naar de tombola waar voor iedereen een prijs was weggelegd.

Na het zo geslaagde golfspel werden de gasten met champagne onthaald in het restaurant van Kavel 2. Daar stonden de gedekte tafels al klaar voor het heerlijke diner.

Eerst was daar nog een kleine veiling van een tweetal schilderijen ( van mw. Rijser en W. Vloon) en een golftas van goede kwaliteit. Ook deze opbrengst kwam ten goede aan het Hospice.

Iedereen bleef nog even in spanning wat het totale eindbedrag zou zijn.

Maar voor de bekendmaking werd door alle aanwezigen het glas geheven met een heerlijke goede wijn geschonken door Wijnimport J. Bart.

Mevrouw Ria Sas van de organisatie was, samen met haar team, ontzettend blij dat deze zesde editie weer volop geslaagd is en dankbaar dat iedere deelnemer en sponsor zich van z’ n gulle kant heeft laten zien. “ Op deze mooie zonnige golfdag is dank zij jullie het fantastische bedrag van € 4553,- opgehaald en door een anonieme schenker aangevuld tot maar liefst € 5700,-.

Hiermee gunnen we het Hospice Thuis van Leeghwater een zonnige toekomst en veel profijt van de gewenste zonnepanelen.”

Onder luid applaus namen Frits Janssen en Nelleke Vogel, Vrienden van het Hospice Thuis van Leeghwater, blij de waardevolle cheque in ontvangst.

Namens “ Vrienden van het Hospice Thuis van Leeghwater” bedanken wij de organisatie voor deze supermooie Hospice- golfevenement.

Het was voor ondergetekende bijzonder om hierbij aanwezig te zijn geweest.

Chapeau voor iedereen die hieraan hun steentje heeft bij gedragen!