Geweldige gift van Fort Resort Beemster

Fort Resort Beemster heeft de Vrienden van Hospice Thuis van Leeghwater een enorme verrassing bezorgt met een prachtige gift.
Als Ondernemer van het Jaar van de PRO ( de Purmerendse Regio Ondernemers) wilden zij het daarbij gewonnen geldbedrag ad € 1500,- schenken aan ons Hospice.
Dit zou gebeuren tijdens de PRO Biznizbar op 6 september jl. waarbij een delegatie van het bestuur  van Vrienden van het Hospice aanwezig was.

Groot was de verbazing en nog groter de blijdschap toen bleek dat dhr. Frank Bart van Fort Resort Beemster zijn gewonnen geldbedrag verdubbelde naar € 3000, -.

” We zijn hier superblij mee” aldus onze penningmeester Frits Janssen die in zijn dankwoord vermelde hiervoor een goede bestemming te hebben gevonden, vier nieuwe bedden voor onze bewoners.

Na het enorme succes voor ons project zonnepanelen zijn goede bedden nu van groot belang. Onze huidige bedden zijn verouderd. Een ergonomisch en comfortabel bed is zowel voor onze bewoner als voor onze vrijwilligers, die dagelijks de vaak zware verhandelingen hiermee moeten verrichten, onze grote wens.

Dit is een geweldige bijdrage aan ons beddenproject.

hospice-cheque-fort-resort-11
fort-resort-beemster-logo