Geweldige opbrengst voor schilderijen van Elly Hoogland

Veiling schilderijen van Elly Hoogland – Gabriël brengt € 1500, – op.

Op zaterdagmiddag 8 februari werd in het cultureel centrum Onder de Linden de prachtige werken uit de collectie van Elly Hoogland – Gabriël geveild.
Veilingmeester, voor deze gelegenheid, Wout Zeekant bracht samen met Jaap Dik van Onder de Linden op humoristische wijze de kleurrijke schilderijen figuurlijk onder de hamer.
Dit leverde uiteindelijk het fantastische bedrag van € 1500, – op die geheel ten goede komt aan ons Hospice Thuis van Leeghwater.

Een zeer geëmotioneerde dochter Karin, die het initiatief hiertoe had genomen, keek tevreden toe hoe de schilderijen van haar moeder een nieuwe eigenaar kregen. Haar dankbaarheid en de lieve gedachten om het werk binnen ons Hospice te ondersteunen is voor ons van bijzonder grote waarde.

Een van de mooiere werken, een dansende ballerina, is door Karin en familie aan ons Hospice geschonken en hangt nu als blijvend eerbetoon en herinnering aan Elly in de hal van ons Hospice.

Voor enkele andere fraaie exemplaren was niet voldoende animo. Deze werken worden later dit jaar, op diverse evenementen als Open Dag en Zondagmarkt, verkocht.

De tentoonstelling van Elly’s schilderijen in cultureel centrum Onder de Linden duurt nog tot 27 maart 2020.

Geweldige opbrengst voor schilderijen van Elly Hoogland
SAMSUNG CSC