Nieuwjaarsreceptie voor onze vrijwilligers

Voor alle vrijwilligers van het Hospice werd op zaterdag 6 januari 2018 in De Keyserin, de gelegenheid geboden elkaar het beste te wensen voor het nieuwe jaar.

De voorzitter Kees Sietsma memoreerde in zijn toespraak aan het belang van genoeg vrijwilligers hebben in het hospice, “al kan het natuurlijk altijd meer. Maar zowel achter als voor de schermen wordt met hart en ziel gewerkt aan een warm thuis voor het hospice.” Tussen alle heerlijke hapjes en drankjes door, bracht het Hospicekoor o.l.v. Saskia Straver- Verdonk enkele mooie liederen.

Onze coördinatrice Lisette bedankte alle vrijvrijwilligers voor hun inzet. In het bijzonder werden de dames Gre van Baar, Tinie Baas, Annemarie van Geeme, Trudy Hendriks, Anita Oudejans en Nienke Schipper in het voetlicht gezet en bedankt voor 10 jaren actief en tomeloze inzet voor het hospice.

Zij kregen naast een fraai boeket een, mede door Lisette ontworpen, vierkanten glazen kandelaar met daarin het logo van ons hospice. Zo werd 2017 goed afgesloten en het nieuwe jaar met enthousiasme en frisse moed gestart.