Stichting ROPARUN schenkt financiële ondersteuning bij training

Een mooi bericht bereikte ons Hospice Thuis van Leeghwater van de Stichting Roparun. Uit de opbrengst van de Roparun stelt de Stichting een financiële bijdrage ter beschikking voor training aan vrijwilligers in palliatieve zorg Zaanstreek – Waterland.

De training ” dienstbaar en behulpzaam willen zijn, wat doet dat met de grenzen in een relatie” biedt aan onze vrijwilligers een handvat om het aan mensen in de laatste levensfase zo aangenaam mogelijk te maken.
De Stichting Roparun schenkt hiermee een deel van de opbrengst van de Roparun, die door de lopers bijeen is gebracht, aan verschillende deelnemende hospices. Ook onze Hospice Thuis van Leeghwater wil hier graag aan meedoen en ondersteunt hierbij het werk van Stichting Roparun. Daar lopen we ons allemaal toch warm voor!

Stichting Roparun